På vår verkstad får du alltid bästa service 

Vi utför service och reparationer på de flesta traktorer och maskiner inom jordbruket. Till vår hjälp har vi även en servicebil för att kunna hjälpa dig direkt ute på fältet. Under högsäsong så prioriteras givetvis de mest akuta reparationerna. Vi har två serviceställen till ditt förfogande, Myre centrum och Källåsen.

Vid frågor eller andra funderingar så hör gärna av er till oss!

Myre Centrum                                                                                 Källåsen


                              
Dag Gagner           Stefan Bergdahl    Mikael Hallström   Jan-Erik Sollander             Lars-Åke ErikssonVi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin

Söderberg & Haak har kunskap och kompetens


Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Även framöver kommer du att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

Följ oss på